Privacy policy

ТОВ «Фід Вуд» (далі — Фід Вуд) дотримується принципів конфіденційності й недоторканості інформації, отриманої від клієнтів Фід Вуд.
Фід Вуд  гарантує збереження інформації з обмеженим доступом та захист персональних даних при використанні офіційного сайту Фід Вуд, мобільних застосунків, платежів та переказів за платіжними системами тощо (далі – Послуги).
Політика конфіденційності (далі – Політика) націлена на публічне інформування Користувачів про порядок збору (обробки), зберігання, передачі персональних даних та інформації, що надається в рамках надання Послуг Фід Вуд.
Використовуючи Послуги Фід Вуд, Користувач погоджується з усіма правилами та умовами Політики.
Перед початком використання Послуг просимо ознайомитися з Політикою.
Мета обробки персональних даних
Метою обробки персональних даних є надання Послуг.
Збір персональних даних
Персональні дані – відомості чи сукупність відомостей про Користувача, який ідентифікований або може бути конкретно ідентифікований.
Неперсоніфікована інформація — інформація, яка не прив’язана до конкретного Користувача Послуг.
Персональні дані, які обробляє Фід Вуд, охоплюють контактні дані, які надаються Користувачами при використанні Послуг (прізвище, ім’я, по батькові, номер телефону, адреса електронної пошти тощо); яка використовується для оплати товарів та Послуг Фід Вуд. Інформація отримується при використанні Користувачем Послуг, у т.ч. за допомогою сайту Фід Вуд, мобільних застосунків тощо. Дані передаються Користувачами добровільно з метою забезпечення можливості виконання Фід Вуд зобов’язань за Послугами.
Неперсоніфікована інформація використовується виключно для формування статистичних даних та з метою покращення Послуг, у т.ч. інформування Користувача про нові Послуги. 
Використання інформації
Інформація, яку отримує Фід Вуд, використовується для:
створення облікового запису Користувача;
зв’язку з Користувачами з метою інформування про персоналізовані унікальні пропозиції та акції Фід Вуд;
оцінки та аналізу ринку, клієнтів, продуктів та сервісів, які надаються Фід Вуд;
ефективного клієнтського обслуговування;
будь-яких інших цілей в обсязі, достатньому для якісного надання Послуг.
Передача інформації третім особам.
Поширення Фід Вуд персональних даних без згоди Користувача або уповноваженої ним особи дозволяється у випадках, визначених законом, і лише (якщо це необхідно) в інтересах національної безпеки, економічного добробуту та прав людини.
Захист конфіденційної інформації та інформації про Користувача
Конфіденційна інформація, персональні дані та неперсоніфікована інформація зберігаються на внутрішніх ресурсах Фід Вуд, доступ до яких обмежується згідно з вимогами положень Політики інформаційної безпеки Фід Вуд.
Безпека
На веб-ресурсах Фід Вуд вжиті достатні заходи для захисту інформації, проте просимо прийняти до уваги, що абсолютно безпечного та безпомилкового шляху передачі даних мережею Інтернет не існує.
Фід Вуд  не несе відповідальності за функціонування серверів, постачальників послуги доступу до мережі Інтернет, роботу третіх осіб, з вини яких може бути неможливий чи обмежений доступ до сайту, можливий витік інформації з вини третіх осіб, а також за розголошення Користувачем своїх персональних даних, у т.ч. даних авторизації на сайті Фід Вуд, у мобільних застосунках, прикладних програмних інтерфейсах та застосуваннях.
Інформація, що розміщена на веб-ресурсах Фід Вуд, охороняється діючим законодавством, яке регулює право інтелектуальної власності. Тиражування, переклад, запис в архіві, копіювання на інші електронні носії інформації, яка розміщена, заборонена.
Права та обов’язки Користувача
Користувач має право на отримання інформації про порядок обробки своїх персональних даних, а також інші права, визначені частиною 2 статті 8 Закону України «Про захист персональних даних» від 01.06.2010 № 2297-VI (зі змінами) (далі – Закон).
Користувач зобов’язаній, зокрема, але не обмежуючись:
не вчиняти дії, спрямовані на введення інших Користувачів в оману;
не надавати в користування свої персональні дані третім особам;
не здійснювати збирання, систематизацію, зберігання, обробку або поширення персональної інформації інших Користувачів;
не намагатися одержати доступ до персональних даних інших Користувачів будь-яким способом, включаючи, але не обмежуючись, шляхом обману, зловживання довірою, підбору даних аутентифікації та ідентифікації.
Згода Користувача
Відповідно до Закону, Фід Вуд здійснює обробку персональних даних Користувачів з метою надання їм Послуг на підставі дозволу на обробку персональних даних, наданого відповідно до Закону для здійснення повноважень та для виконання правочину, стороною якого є Користувач.
Користувач може добровільно надати Фід Вуд згоду на обробку його персональних даних з метою отримання рекламно-інформаційних матеріалів або іншою зазначеною метою.
Реєструючись на офіційному сайті Фід Вуд, у мобільних застосунках, прикладних програмних інтерфейсах та застосуваннях, Користувач підтверджує те, що ознайомлений з умовами цієї Політики конфіденційності, зокрема і з метою обробки персональних даних, зазначених у цій Політиці, і правами, наданими суб’єктам персональних даних згідно зі ст. 8 Закону, та використання персональних даних Фід Вуд.
Файли cookie
Cookie — це невеликі текстові файли, які зберігаються на пристроях Користувача під час відвідування сайту Фід Вуд. На сайті Фід Вуд  можуть бути використані файли cookie, щоб зрозуміти, який вміст вас цікавить, і запам’ятати вас, якщо ви знову завітаєте на сайт. Фід Вуд  зберігає файли cookie, щоб забезпечити технічно бездоганне і оптимізоване надання Послуг.
Файли cookie, які можуть бути використані Фід Вуд, не можуть завдати шкоди пристроям Користувача. Більшість файлів cookie, які можуть бути використані Фід Вуд, є так званими сеансовими файлами cookie, які автоматично видаляються в кінці відвідування Користувачем веб-сайту Фід Вуд. Інші файли cookie залишаються на пристроях Користувача до тих пір, поки він їх не видалить. Ці файли cookie дозволяють розпізнавати браузер Користувача при наступному відвідуванні.
Додаткова інформація
Фід Вуд залишає за собою право змінювати Політику конфіденційності.
У випадку виникнення запитань щодо Політики конфіденційності, надсилайте лист на електронну пошту v.krasnopolskyi@feedwood.net.